Greenely

Få full kontroll på din elanvändning. Med en app kan du optimera din egen elförbrukning och analysera ditt beteende.

Greenely är ett elbolag som skiljer sig från mängden. Du får tillgång till en massa smarta funktioner i appen och kan följa spotpriserna på elmarknaden. Du kan genom att agera rätt göra så att du minskar ditt elpris och din elförbrukning. Greenelys vision är att skapa den bästa kundupplevelsen för den moderna energikonsumenten!

Vänd dig till Greenely om du ska flytta eller teckna ett nytt elavtal. Teckna enkelt online på 3 minuter och låt Greenely sköta resten åt dig!

Gå till Greenely
Greenely

Produktutbud hos Greenely

Med Greenely får du el till inköpspris utan några dolda påslag. Få 100 % grön el märkt “Bra miljöval”, varningar vid höga elpriser, månads - och veckorapporter m.m. Alla tilläggstjänster ingår i avtalet och du behöver inte betala något extra.

Elavtal

Årlig

Elavtal som erbjuds till inköpspris utan något påslag. En abonnemangstyp där du betalar 49 kr/mån.

Månatlig

Elavtal som erbjuds till inköpspris utan något påslag. En abonnemangstyp där du betalar 69 kr/mån.

Tilläggstjänster

Smart app

Följ din eldata med en app och gör smarta analyser och jämför mot andra. Gör att du kan minska din elförbrukning och spara pengar.

Smart elbilsladdning

En funktion i appen som gör att du helt automatiskt kan ladda din elbil när elpriset är som billigast. Spara upp till 50%.

Solceller

Med appen kan du följa din solproduktion. Sälj den solel som du inte använder till Greenely till ett konkurrenskraftigt pris (spotpris + 5 öre/kWh).

Jämför elpriser

Spotpriset är det elpris som Greenely köper in elen för och är grunden till hur högt/lågt ditt elpris per kWh kommer att vara. Ett rörligt elavtal är billigaste sett över tid och hos Greenely betalar du inget påslag på ditt spotpris utan man erbjuder den till självkostnadspris åt sina kunder.

Spotpriser (öre/kWh) per månad för Sveriges elområden.

Kampanjerbjudande 2021

Värva en vän så får både du och din vän 600 kr i rabatt.

Klicka här för gå vidare till Greenely

Omdöme om Greenely

“Haft Greenely i 2 månader och är mycket nöjd. Ser förbrukningen för varje timme och kundtjänst har en bra chatt. Gött att kunna jämföra sig mot andra så att man ligger någorlunda rätt gällande förbrukningen i huset.”

Kundrecension från Trustpilot

Vanliga frågor och svar

Ja, du betalar Greenely det elpris som det kostar den aktuella timmen. Håller du koll på elpriset och optimerar din elanvändning kan du spara upp till 25% av din elkostnad.

Nej, det är inget krav men är att föredra för att kunna optimera din elanvändning till fullo. Ladda ner appen, skapa ett konto och koppla ditt nuvarande elavtal till Greenely för att komma igång.

Smartladdning kan optimera och schemalägga laddningen för din elbil. Genom att göra inställningar i appen kan du nå önskad batterinivå när elpriset är som billigast. För att du ska kunna utnyttja Smartladdning krävs det att du har ett elavtal hos Greenely eller har ett timprisavtal hos ett annat elbolag.

Kontaktuppgifter

Greenely AB

Hemsida: www.greenely.com

Telefon: Ingen info

Öppettider: Mån - Fre 09:00-17:00

Gå vidare till Greenely