Kärnfull Energi

Kärnfull Energi blev 2019 det första elbolag med 100% kärnkraft. Bli kund hos Kärnfull om du vill trygga Sveriges hållbara elproduktion långsiktigt.

Om du bara vill ha el som kommer från kärnkraft är Kärnfull Energi elbolaget för dig. Man har infört ett unikt forskningsstöd per kilowattimme där du kan bidra till utveckla nästa generation av kärnkraft. Man strävar efter ett stabilare elnät, jämnare elpriser, en orörd svensk natur och stärkt konkurrenskraft.

Elavtalet är ett timprisavtal vilket betyder att du betalar ett spotpris som sätts på elbörsen samt påslag, forskningsstöd och månadsavgift.

Gå vidare till Kärnfull Energi ➜
Kärnfull Energi

Produktutbud hos Kärnfull Energi

Elavtal

Elavtal öre/kWh

Timpris

Elavtal som följer elbörsen timme för timme. Betala spotpris + en fast månadsavgift på 39 kr.

Typ av avtal Rörligt timpris
Månadsavgift 39 kr
Bindningstid Nej
Uppsägningstid 1 månad
Faktura E-faktura, autogiro
Erbjudande 3 fria månadsavgifter med rabattkod
Teckna elavtal hos Kärnfull Energi ➜

Elpris hos Kärnfull Energi

Spotpriset är det elpris som Kärnfull Energi köper in elen för och är grunden till hur högt/lågt ditt elpris per kWh kommer att vara. Ett rörligt elavtal är billigaste sett över tid medans ett fast elavtal ger dig trygghet samt att du slipper prishöjningar. Elpriset som visas i kalkylatorn hos elbolagen brukar baseras på förra månadens inköpspris (spotpris). Till detta pris tillkommer elcertifikat, påslag, energiskatt, moms och elnätskostnader. Se nedan vilka inköpspriser som gällde för ditt elområde förra månaden.

Spotpris april 2024

ElområdeSpotpris öre/kwh
SE1 - Luleå50,47
SE2 - Sundsvall50,79
SE3 - Stockholm56,31
SE4 - Malmö62,45

Spotpriser (öre/kWh) för Sveriges elområden.

Kampanjerbjudande 2024

Inga aktuella erbjudanden just nu.

Gå vidare till Kärnfull Energi

Villkor: Gäller endast för nya kunder.

Kärnfull Energi omdöme

Elbruk och Elbruks användare

★★★
3,2 / 5 - 2 omdömen

Detta betyg på Kärnfull Energi är ett samlat är samlat och består av Elbruks egna samt Elbruks användares betygsättningar. Elbruks betyg är baserat på upplevelser av priser på elavtal, kundtjänst, kommunikation på webbplats samt utbud av kringtjänster.

Har du varit kund hos Kärnfull Energi eller på något annat sätt varit i kontakt med dem? Välkommen att sätta ditt betyg här. Tänk på att låta betyget spegla ditt samlade intryck och låt inte enbart enstaka händelser påverka din betygsättning.

SÄTT BETYG

Goda omdömen från andra källor

“Härligt att kunna göra en samhällsinsats och få finfin kärnkraftsel till ett rimligt pris. De få gånger jag har behövt kontakta dem för kundtjänst har de löst mina problem snabbt och bra.”

Kundrecension från Trustpilot

Kärnfull Energi logo

Kontaktuppgifter Kärnfull Energi

  • Kärnfull Future AB
  • Hemsida: www.karnfull.se
  • Adress: Burgårdsgatan 18, 412 52 Göteborg
  • Telefon: 010-4056060
  • E-post: hej@karnfull.se
  • Öppettider: Mån - Fre 10:00-15:00