Göta Energi

Göta Energi är det elbolag som har vuxit mest i Sverige de senaste 5 åren. Se varför man har blivit en av de största utmanarna på elmarknaden.

Göta Energi är ett elbolag som är mest generös när det kommer till erbjudanden. Man uppdaterar ständigt med nya kampanjer och man kan erbjuda flera tilläggstjänster som gör att du kan få ett elavtal som är helt anpassat efter dina behov.

Vänd dig till Göta Energi om du ska flytta eller teckna ett nytt elavtal. Flyttanmälan kan göras på hemsidan eller att du ringer till deras kundservice.

Gå till Göta Energi
Göta Energi

Produktutbud hos Göta Energi

Teckna elavtal hos Göta Energi och få snabb service, fria byten och flytthjälp. Man erbjuder prisgaranti med ett av marknadens lägsta påslag + "Bonustimmen" där man bjuder sina kunder på en timme el om dagen.

Elavtal

Vintertrygg

Ett tryggt och fördelaktigt elavtal där man har ett rörligt elpris under sommaren och ett fast elpris under vintern.

Spot On

Göta Energis populäraste elavtal som är det billigaste över tid. Just nu utan ett år utan månadsavgift (värde 588 kr).

Fast-el

Betala alltid en fast månadsavgift och få samma pris under hela avtalsperioden. Du är även försäkrad mot prisförändringar.

Tilläggstjänster

Priskollen

Om du har elavtalet "Spot On" kan du teckna Priskollen (39 kr/mån). Bind elpriset under kortare perioder och få tips från experter.

Rent vatten

Använd energi som endast kommer från förnybar vattenkraft (39 kr/mån). Du bidrar även till Göta Energis samarbete med WaterAid.

Trippeltrygg

En försäkring (49 kr/mån) som ersätter din månadskostnad vid arbetslöshet eller sjukdom. Första månaden utan kostnad.

ID-skydd

Teckna ett ID-skydd (79 kr/mån). Få skydd och assistans dygnet runt vid pågående eller inträffad identitetsstöld.

Jämför elavtal hos Göta Energi

Se vad som skiljer elavtalen åt när det kommer till pris, villkor och vilket som skulle passa dig bäst. Tänk på att det tillkommer moms på inköpspris av el, påslag och elcertifikat med 25%.

Vintertrygg

Elpris: Rörligt/Fast

Påslag: Se avtal

Elcertifikatavgift: Se avtal

Moms: 25%

Månadsavgift: 39 - 59 kr/mån

Bindningstid

Bindningstid: 24 mån

Uppsägningstid: 90 dgr

Välj elavtal

Spot On Populärast

Elpris: Rörligt

Påslag: 1 öre/kWh

Elcertifikatavgift: 2,6 öre/kWh

Moms: 25%

Månadsavgift: 49 - 69 kr/mån

Bindningstid

Bindningstid: 0 mån

Uppsägningstid: 90 dgr

Välj elavtal

Fast-el

Elpris: Fast

Påslag: Ingår i månadsavgift

Elcertifikatavgift: Ingår i månadsavgift

Moms: 25%

Månadsavgift: 39 - 59 kr/mån

Bindningstid

Bindningstid: 18 mån

Uppsägningstid: 30 dgr

Välj elavtal

Elpris

Spotpriset är det elpris som Göta Energi köper in elen för och är grunden till hur högt/lågt ditt elpris per kWh kommer att vara. Ett rörligt elavtal är billigaste sett över tid medans ett fast elavtal ger dig trygghet samt att du slipper prishöjningar.

Spotpriser (öre/kWh) per månad för Sveriges elområden.

Kampanjerbjudande 2021

Just nu får du 500 kr att handla för i presentkort hos Willys, Coop, Hemköp eller City Gross. Du har även prisgaranti där Göta Energi står för mellanskillnaden om du inte sänker dina elkostnader.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

Villkor: Gäller endast nya kunder. Erbjudandet gäller t.o.m 2021-12-31.

Omdöme om Göta Energi

“Mycket trevlig kundservice! Det känns att de bryr sig om mig som kund och inte bara är intresserade av att sälja.”

Kundrecension från Trustpilot

Vanliga frågor och svar

Just nu kan Göta Energi erbjuda 500 kr i presentkort som du kan använda hos Willys, Coop, Hemköp eller City Gross om du byter till elavtalet Spot On via oss. Man erbjuder även prisgaranti och 100 % förnybar vattenkraft kostnadsfritt första månaden.

Om du byter från ett annat elbolag så hämtar Göta Energi automatiskt de anläggningsuppgifter som behövs för att kunna leverera el till dig. Leveransen startar så snabbt Göta Energi får klartecken från din tidigare elleverantör. Vid startdatum kommer ett startbrev skickas till dig med mer information. Om du flyttar in på ny adress är det viktigt att du meddelar Göta Energi när du vill att elleveransen ska starta.

Göta Energi har en tjänst som de kallar för Bonustimmen vilket betyder att man bjuder på en timme el om dagen, vilket ger dig gratis el 365 timmar per år. Dina samlade bonustimmar får du tillbaka en gång om året som dras från din elfaktura.

Sett över tid är ett rörligt elavtal att föredra då det brukar vara mest ekonomiskt lönsamt över tid. Ett fast elavtal ger dig mer trygghet då du vet hur mycket du kommer betala under hela avtalsperioden samt att du slipper kraftiga prishöjningar som kan ske på elmarknaden när det är brist på el.

Kontaktuppgifter

Göta Energi AB

Hemsida: www.gotaenergi.se

Telefon: 020 23 15 00

Öppettider: Mån - Tors 09:00-17:00, Fre 09:00-16:00

Gå vidare till Göta Energi